Ruj Maybelline Superstay 10h - 540 Endless Ruby

Fi primul care comenteaza acest produs

Disponibilitate: In stoc

Pret: 27,00 Lei

Pret Special: 22,00 Lei

OR

Descriere scurta

Maybelline lui SuperStay 10hr Stain Gloss rămâne vibrant și strălucitor, dar transparent, și nu va dispărea. Formula fara greutate, alunecă pe buze umed și neted și se simte în stare proaspătă și fabulos toată ziua.
Toate culorile sunt vibrante, bogat pigmentate, și îndrăznesc să spun un ickle bătător la ochi la prima.Finisajul este mai mult de un satin decât un luciu și se simte foarte usor fara a usca buzele.
De ce este un produs iubit:
• Culori vibrante si stralucitoare; nu plate.
• Se simte proaspăt toată ziua, nu uscat.
• Alunecă pe buze umed și neted, nu trage, nu este lipicios.
• Ofera un strat usor de culoare de durată
Pentru rezultate mai bune:
folosind bagheta, aplicati luciul începand în centrul buzei de sus. De la centru spre marginile exterioare ale buzelor dumneavoastră, urmand conturul gurii. Apoi aplicati pe întreaga buza de jos. Daca doriti o culoare mai puternica repetati cu inca un strat.
Sfaturi de aplicare si prezentare culori:
http://www.youtube.com/watch?v=r6t86J6cp98
Culoare no.110 - Fresh Fuchsia pe buze imaginea no.2.
Gama de culori Maybelline lui SuperStay 10hr Stain Gloss imaginea no.4.
Produs sigilat de producator.
Contine:10,5ml
Tara de provenienta:U.S.A.

Ruj Maybelline Superstay 10h - 540 Endless Ruby

Plasati Mouse-ul peste imagine pentru zoom

Imagini

Details

Maybelline lui SuperStay 10hr Stain Gloss rămâne vibrant și strălucitor, dar transparent, și nu va dispărea. Formula fara greutate, alunecă pe buze umed și neted și se simte în stare proaspătă și fabulos toată ziua. Toate culorile sunt vibrante, bogat pigmentate, și îndrăznesc să spun un ickle bătător la ochi la prima.Finisajul este mai mult de un satin decât un luciu și se simte foarte usor fara a usca buzele. De ce este un produs iubit: • Culori vibrante si stralucitoare; nu plate. • Se simte proaspăt toată ziua, nu uscat. • Alunecă pe buze umed și neted, nu trage, nu este lipicios. • Ofera un strat usor de culoare de durată Pentru rezultate mai bune: folosind bagheta, aplicati luciul începand în centrul buzei de sus. De la centru spre marginile exterioare ale buzelor dumneavoastră, urmand conturul gurii. Apoi aplicati pe întreaga buza de jos. Daca doriti o culoare mai puternica repetati cu inca un strat. Sfaturi de aplicare si prezentare culori: http://www.youtube.com/watch?v=r6t86J6cp98 Culoare no.110 - Fresh Fuchsia pe buze imaginea no.2. Gama de culori Maybelline lui SuperStay 10hr Stain Gloss imaginea no.4. Produs sigilat de producator. Contine:10,5ml Tara de provenienta:U.S.A.

Informatii suplimentare

Producator Maybelline
Visibility Catalog, Search
Reviews N/A
Stoc N/A
Special Price 22,00 Lei

Taguri

Folositi spatiu pentru a separa tagurile. Folositi (') pentru fraze.